A Shadow Place: Plumwood Mountain

    Research output: Contribution to journalArticle

    Abstract

    This photo essay features the journey from the main highway, up a long bush track, to Australian environmental philosopher Val Plumwood's home in a clearing amongst dense, temperate rainforest, on the edge of a steep escarpment. The highway is the contact zone, where humans and other beings collide with one another. The intention of this photo essay is to draw attention to such contact zones, acting as conduits to our urban environments, and to ask us to acknowledge the shadow places along the way that make a different kind of contribution to our lives.
    Original languageEnglish
    Pages (from-to)1-8pp.
    JournalThe Journal of the International Centre for Landscape and Language
    Volume7
    Issue number1
    Publication statusPublished - 2016

    Fingerprint Dive into the research topics of 'A Shadow Place: Plumwood Mountain'. Together they form a unique fingerprint.

    Cite this